Nová Apple TV bude „drasticky rychlejší“ než ta současná

Ačkoli Apple TV 4. generace přišla do prodeje teprve nedávno, Apple už plánuje její další verzi. Výroba Apple TV 5 započne již začátkem příštího roku.

Apple TV 4 byla vydána v říjnu a nahradila tři roky starou předchozí verzi. Novinek je v ní spousta – přístup do App Storu, operační systém tvOS a mnohem výkonnější hardware. Nicméně Apple nikterak nezpomaluje a vývoj nové verze tohoto digitálního mediálního přijímače je podle zprávy jednoho čínského deníku již v plném proudu. Do výroby má totiž přijít v podstatě za chvíli – začátkem roku 2016.

To se může stát jako velmi krátká mezera mezi dvěma produkty stejné řady, nicméně vzpomeňme si na časový rozdíl mezi vydáním iPadu 3 a 4 – to bylo pouze půl roku. Stejně ale Apple TV 5 tak brzo do prodeje pravděpodobně nepůjde, jedná se spíše o indikátor toho, že ji můžeme v průběhu příštího roku očekávat. Šušká se o tom, že Apple spustí vlastní televizní kanál, tak třeba ho bude vydání nové Apple TV doprovázet.

Apple TV 5. generace má podle zprávy zmíněného čínského deníku mít obsahovat „drasticky výkonnější hardware a úplně nové funkce.“ Nicméně v tuto chvíli jsou všechyn tyto informace na úrovni spekulací.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *