Neuvěřitelné! Muži samovolně vzplanul jeho iPhone v kapse

Muž z americké Atlanty tvrdí, že si musel na veřejnosti nedobrovolně sundat kalhoty, když mu v kapse vzplanul jeho iPhone 6 Plus. Apple tuto podivnou příhodu vyšetřuje – přečtěte si více.

„Bylo to značně ponižující, když jsem si musel sundat kalhoty uprostřed parkoviště,“ uvedl muž lokální televizní stanici. Tvrdí, že nakládal do svého auta nákup, když v tu chvíli ucítil horkost a uviděl kouř vycházející z jeho kalhot.

„Když jsem uviděl kouř, sundal jsem si pásek a kalhoty,“ uvedl muž dále. „Hodil jsem kalhoty na zem a zakryl jsem si hlavu, kdyby zařízení náhodou explodovalo. Mám propálenou celou kapsu, spodní prádlo a kdybych včasně nezareagoval, popálil by mi iPhone i nohu.“ Muž ale nakonec vyvázl bez zranění a nemusel vyhledat lékařskou pomoc. Odškodnění prý požadovat nebude.

Podobná příhoda se stala už v roce 2010 s iPhonem 4 – tehdy uživatel skončil dokonce s lehce popálenou rukou. Nicméně tentokrát je viník této nehody dohledatelný – jedná se o prodejnu, která muži iPhone prodala. Zařízení bylo totiž přeprodané a předchozí majitel se k němu pravděpodobně nechoval s přílišnou opatrností. Prodejna zaslala muži za jeho iPhone náhradu, nicméně ten by prý kromě toho ocenil i oficiální omluvu.

CVQCFLTVAAAj5vW

Zdroj: cultofmac.com

This article has 1 comments

  1. XXX Reply

    tak lepsi, nez kdyby mu třeba za jizdy zacalo hořet auto. to by asi sundani kalhot nestacilo

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *