Apple dnes změnil barvu loga kvůli světovému dni boje proti AIDS

Loga Apple Storů po celém světě mají dnes červenou barvu kvůli světovému dni boje proti AIDS. Apple navíc propaguje speciální kolekci červených produktů přímo na svých stránkách.

Apple se stará o svoji dobrou pověst a proto podobné akce podporuje často. Nicméně tentokrát překvapil tím, že i propaguje na svých stránkách speciální kolekci svých produktů (RED). Jedná se o kryty pro iPhony i iPady, sluchátka Beats by Dr. Dre Solo2 On-Ear a dokonce i iPody. To vše v červené barvě. Akce je dostupná celosvětově – tudíž i v České a Slovenské republice. Produkty ze speciální kolekce můžete koupit přímo z oficiálních stránek Applu a jejich koupí podpoříte boj proti této zákeřné nemoci.

15119-11172-hamburg_wad_2015-l

Společnosti Global Fund, která celou akci zaštiťuje, se dosud podařilo vybrat 320 milionů dolarů – z toho přes 100 milionů pochází právě od Applu z nákupů jeho produktů ze zmíněné (RED) kolekce. Prostředky poputují na vzdělávání a lékařskou péči pro potřebné. Kromě toho je v App Storu nabízena speciální kolekce her – Clash of Clans, Boom Beach a Hay Day – které také patří pod (RED) a její koupí také na boj proti AIDS přispějete.

redhome

Zdroj: macrumors.com

This article has 1 comments

  1. Biscuit Reply

    je dobře, že Apple nehledí jen na svoje zisky

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *