Aplikace, která vám umožní používat dvě okna se Safari souběžně

Aplikace s názvem Sidefari vám umožní díky Split View používat dvě okna s prohlížečem zároveň. To může být velmi užitečná funkce, pokud máte otevřené dvě záložky a nechcete mezi nimi neustále přepínat.

Aplikace Sidefari je dostupná na App Storu za 0,99 € a kompatibilní je pouze s iPady, které podporují Split View, takže iPad Air 2, iPad mini 4 a iPad Pro. Právě uživatelé posledního zmíněného tabletu aplikaci využijí díky jeho velkému displeji nejvíc.

Po instalaci aplikace ji stačí pouze vybrat ve Split View a potom už je velmi jednoduché ji používat. Nicméně jejím hlavním nedostatkem je to, že využívá Safari View Controller, který neumožňuje  zadávat ULR adresy přímo do příslušného políčka, kam se běžně zadávají.

Kromě klasického prohlížení webových stránek umí aplikace i ukládat historii prohlížení, kterou lze využít pro rychlé přecházení na vaše oblíbené stránky.

Dokud Apple neumožní souběžný běh dvou plnohodnotných Safari prohlížečů, tak je tato aplikace přijatelným řešením tohoto problému.

Zdroj: idownloadblog.com

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *