Waze přidal 3D Touch zkratky pro iPhone 6s, Fantastical přidal Peek & Pop k událostem a upomínkám

Minulý měsíc populární navigační aplikace pro iPhone, Waze získala výjimečnou aktualizaci s novým designem, vylepšeným hlášením problémů na cestách a sdílením času příjezdu s ostatními. Nyní je venku jeho další verze, která přináší 3D Touch zkratky na domovské obrazovce pro iPhone 6s a 6s Plus. Pevnějším stiskem aktualizované ikony můžete rychle vyhledat adresu, sdílet svou polohu s ostatními uživateli, či vyhledat trasu do vaší práce nebo k vám domu z vaší aktuální polohy. Waze také uvedl, že aktualizace obsahuje obvyklé opravy chyb a vylepšení.

Také Fantastical již obsahuje 3D Touch zkratky na hlavní stránce. Aplikace pro kalendáře a upomínky dnes přidala další funkce 3D Touch pro uživatele iPhonu 6s a 6s Plus.

img_3146

Fantastical nyní podporuje na nejnovějším iPhonu Peek & Pop. Pro všechny uživatele iPhonu je Today widget od Fantastical zobrazen i v Oznamovacím Centru, kde ukazuje měsíční kalendář, nadcházející události a upomínky. Dále nyní respektuje nastavení velikosti písma.

Fantastical také pracuje s Apple Watch a má nativní watchOS 2 aplikaci. To vše vám umožní vidět efektivnější zobrazení kalendáře, stejně jako iCloud Upomínky, které jinak nejsou na Apple Watch k dispozici. Nejnovější verze Fantastical vám umožní změnit způsob, jakým Apple Watch fungují.

screen-shot-2015-11-16-at-1-46-30-pm

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *