Ultra tenký iPhone 7 s displejem přes celou přední stranu

Na internetu se objevil nový koncept budoucího iPhonu 7. Stejně jako jeden z minulých má displej přes celou přední stranu, přidala se velmi malá tloušťka zařízení. Vyhovuje vám neustálé ztenčování smartphonů? Líbí se vám koncept?

Ačkoli iPhone 7 vyjde pravděpodobně jako vždy až začátkem příštího podzimu, o jeho koncepty není nouze. Designérům se pravděpodobně zalíbila myšlenka displeje přes celou přední stranu, protože podobně to měl už jeden z nedávných konceptů. K tomu přidejte extrémní tenkost zařízení a nový koncept je na světě.

This article has 3 comments

  1. Franta Pepa jednička Reply

    osobně se mi ta myšlenka displeje přes celej předek vůbec nelíbí

  2. gdf Reply

    Co máte furt s tou přehnanou tenkostí ? 😀 Nedáte si pokoj dokud to nebude tak tenké jako papír a i pak o budou všichni chtít ještě tenčí. Mě by se až takhle tenký mobil moc nezamlouval.

  3. Tomáš Reply

    I když ten koncept vypadá fakt pěkně, tak je to technicky neproveditelné. Rámeček na stranách bude vždycky. Říkejte si co chcete, ale po displayem musí být něco, co má funkci senzorů dotyku a takovehle blbosti. A i kdyby to náhodou proveditelné bylo, tak to bude značně nepraktické. Telefon musíte VŽDY nějak držet a vždy vám kousek ruky, prstu či jiné části těla bude šahat do displaye u okraje, který zde chybí. Řešením může být kryt na telefon, ale tam zase máte hranu :O No co teď teď? Já jsem zastáncem názoru, že to prostě je neproveditelné.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *