Ultra tenká powerbanka, která se vám vejde do peněženky

Máte problém s výdrží baterie vašeho iPhonu, ale nechcete u sebe nosit velké powerbanky? Řešením může být TravelCard, ultra tenká powerbanka, která se vám vejde i do peněženky.

Díky malé velikosti není její kapacita samozřejmě nijak ohromná. Jedná se spíš o prodloužení výdrže vašeho iPhonu v krizových situacích. Konkrétně je kapacita TravelCard 1 500 mAh – to odpovídá 50-60 % baterie iPhonu 6s navíc, což většinou nebude stačit na celý den jeho používání, nicméně to výrazně sníží riziko, že se večer vrátíte domů s vybitým telefonem. K plnému vypotřebování kapacity powerbanky na nabití iPhonu 6s stačí přibližně hodina.

TravelCard má velikost 4-5 platebních karet položených na sobě a váží pouze 57 gramů, takže pokud nemáte výrazně tenkou peněženku, tak se do ní powerbanka vejde. Nová verze TravelCard má zabudovaný USB kabel na její vlastní nabíjení a certifikovaný Lightning kabel na nabíjení iPhonu.

TravelCard je dostupná ve čtyřech barvách a její cena je 34 dolarů po první 2 týdny, poté se zvýší na 49 dolarů. Doprava je po celém světě zdarma.

Zdroj: idownloadblog.com

This article has 1 comments

  1. Lišák Reply

    To vypadá dobře. Pro holky asi na nic, ale do peněženky si jí možná i objednám.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *