KGI: Apple vydá nový 4-palcový iPhone na začátku příštího roku, iPhone 7 obsahující A10 čip vyjde v průběhu třetího čtvrtletí roku 2016

Obecně spolehlivý KGI analytik Ming-Chi Kuo dnes publikoval, co bude Apple dělat ohledně jejich nových smartphonů, které vyjdou v roce 2016. Ve své poznámce Ming-Chi Kuo tvrdí, že Apple stále pracuje na obnovení 4-palcového modelu iPhonu…

Ming-Chi tvrdí, že 4-palcový iPhone „se podobá modernizovanému iPhonu 5s“ s  čipem A9. Design zařízení je poněkud nejasný, ale Ming-Chi naráží na to, že obal bude kovový, na rozdíl od plastového designu, který má iPhone 5c.

Kromě toho Kuo očekává, že nový 4-palcový iPhone nebude obsahovat funkci 3D Touch, aby ho v Apple jasně odlišil od iPhonu 6s a 6s Plus. Ming-Chi se domnívá, že je na trhu stále zájem o 4-palcový iPhone a že ho Apple vydá v první polovině roku 2016 a do konce roku 2016 bude prodáno mezi 20 – 30 miliony kusů.

Pokud jde o další novinky v iPhonu, Kuo tvrdí, že Apple vyčká na standardní třetí čtvrtletí v roce. Předpokládá, že obě verze, 4,7 a 5,5-palcové modely iPhonu 7 budou obsahovat nový A10 čip. Obě varianty zařízení se budou lišit, Kuo se domnívá, že se bude lišit ve velikosti paměti RAM. Analytik očekává, že 4,7-palcový iPhone 7 bude obsahovat 2GB RAM, stejně jako současné generace iPhonů, zatímco 5,5-palcový bude obsahovat 3GB RAMky.

Kuo věří, že Foxconn bude jediným výrobcem pro 4-palcový iPhone a A9 čip pro ně bude produkovat TSMC. Dá se také s jistotou předpokládat, že TSMC bude jediným výrobcem A10 čipu pro iPhone 7.

Kuo neposkytl žádné informace o dřívějších spekulacích, že by měl iPhone 7 obsahovat vodotěsný a prachotěsný design. Analytik se nevyjádřil ani k informacím, že by se obal zařízení měl změnit z kovu na nějaký jiný materiál.

Zdroj: 9to5mac

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *