Nejlepší aplikace pro novou Apple TV

Čtvrtá generace Apple TV je již prodeji a s ní i propagovaný App Store. Vývojáři se tak snaží dodat první aplikace a hry, které potenciál a užitečnost televize několikanásobně zvýší. V tomto článku se podíváme na pár aplikací, které stojí za to.

Airbnb

Airbnb, stránka pro lidi hledající a poskytující ubytování ve 190 zemích světa, vyvinula aplikaci pro novu Apple TV, která umožnuje uživatelům prohlížet jednotlivé nabídky pomocí Siri Remote. Aplikace zobrazuje zejména obrázky, text je zde upozaděn.

Apollo_Family_Listing

Alto’s Adventure

Alto’s Adventure je krásná snowboardingová hra, která obsahuje procedurálně generovaný terén, plně dynamické osvětlení, efekty počasí, výraznou fyziku a šest unikátních snowboardistů. Hra se dá ovládat pomocí Siri Remote a nebo kontrolerem třetí strany. Stojí 2,99 dolarů.

Alto-TV-800x455

Crossy Road

Crossy Road je legendární hra, která slavila úspěch na iPhonu, vyhrála Apple Design Award na WWDC 2015 a teď se dočkala verze pro Apple TV. Hráč si může vybrat z postav jako je slepice, kachna, nebo emo husa a pomocí Siri Remote se vyhýbat jezdícím autům a skákat na plovoucí dřeva nebo jezdící vlaky. Hra je dostupná i na Android a Windows Phone.

crossyroad

Mr Jump

Mr Jump je populární běhací hra, kde hráč ovládá hrdinu jménem Mr. Jump a snaží se ho dostat skrze několik postupně se ztěžujících úrovní v několika světech. Hra je zdarma, obsahuje mikrotransakce a také se ovládá pomocí Siri Remote.

mrjump

Ookla

Ookla představili verzi svého populárního nástroje Speedstest pro měření rychlosti downloadu a uploadu Wi-Fi i pro Apple TV. Aplikace dostala nový design, na který postupně přejdou i verze pro iOS a Android.

ookla

SketchParty TV

SketchParty TV je multiplayer hra, ve které jeden tým hádá, co druhý kreslí. Aplikace se dá přes Wi-Fi spárovat s iPhonem či iPadem. Verze pro Apple TV ještě oficiálně nevyšla, ale měla by každým dnem.

Sing! Karaoke

Jak název napovídá, tato hra přemění Apple TV v mašinu na karaoke. Je navržena speciálně pro Apple TV a obsahuje na výběr více než 100 000 písniček. Jako mikrofon lze použít iPhone. Aplikace je zdarma a obsahuje přídavný obsah za poplatek.

Ticker

Německý indie vývojář Arno Appenzeller vytvořil Ticker, aplikaci pro osobní výběr zpravodajských kanálu. Uživatel si může nastavit, které servery chce sledovat.

Ticker-Apple-TV-800x225

Withings Home

Withings Home je doprovodná aplikace pro systém monitorování domova Withings. Podporuje zobrazení až ze čtyř kamer, přístup k živým přenosům, infračervenou noční vizi a mnoho dalšího.

Withings-Home_AppleTV_Key-Visual-1-800x520

zdroj: macrumors

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *