Apple zveřejnil tři nové reklamy na iPhone 6s, které předvádějí nové funkce ‚Hey Siri‘ a fotoaparátu

Apple dnes uveřejnil tři nové reklamy na iPhone 6s na YouTube. Tyto nové reklamy přicházejí jen několik dní poté, co společnost zveřejnila sedm nových reklam o Apple Watch. Ty dnešní jsou pro nový iPhone nazvány ‚Fotoaparát‘, ‚Idol (Siri)‘ a ‚Hod mincí‘. Každá zvýrazňující specifickou funkci telefonu.

‚Idol‘ je patnácti vteřinová reklama, kde zpozorujete filmovou hvězdu Jamieho Foxxe. Jamie Foxx se objevil v poslední reklamě Apple na iPhone 6s, kde upozorňuje na Apple Music a 3D Touch. V dnešní reklamě se Jamie obléká před zrcadlem a použije funkci ‚Hey Siri‘iPhonu 6s k optání, jak vypadá.

Druhá dnešní zveřejněná minutová reklama je nazvaná ‚Fotoaparát‘. Jak můžete uhodnout již díky názvu, tato reklama poukazuje na všechny nové funkce, které naleznete v novém iPhonu 6s, včetně blesku přední kamery Retina Flash a na kvalitnější ‚selfie‘ fotky, 1080p zpomalené video, Live Photos, 4K video a 3D Touch zkratky.

‚Hod mincí‘ je reklama, ve které opět uvidíte herce a muzikanta Jamieho Foxxe, jak drží dva scénáře k různým filmům a snaží se vybrat, jaký film si vybrat. Jamie, který se nemůže rozhodnout, použije ‚Hey Siri‘ a požádá tohoto virtuálního asistenta, aby hodil mincí a pomohl mu tak vybrat.

I minulý týden Apple publikoval reklamu na iPhone 6s se zaměřením na 3D Touch, ve kterém jsme mohli vidět Jamieho Foxxe. Reklama použila slogan: „Jediná věc, která se změnila, je všechno.“

Zdroj : 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *