iPhone 6s a 6s Plus se začal prodávat v domácím trhu Samsungu v dlouhých frontách, a to po předchozím vyprodání zásob online předprodeje

iPhone 6s a 6s Plus je na vrcholu zájmu na domácím trhu Samsungu, Koreji, i přes to, že se začal prodávat až včera. Všichni tři hlavní prodejci uvedli, že už jsou vyprodaní od té doby, co bylo možné nové iPhony od pondělí předobjednat.

Místní značky, jako například Samsung nebo LG, byly znepokojeny hned, jak dorazil iPhone na trh v Koreji, a tak snížily ceny jejich vlajkových modelů. Samsung také začal prodávat svůj Galaxy Note 5 v podobné růžové barvě jako je nová Apple Rose Gold. Korea Herald zveřejnil, že více jak 30 % předobjednávek iPhonů 6s a 6s Plus byly právě na telefony s novou barvou Rose Gold.

Samsung a Apple preferují nepřátelský vztah, ačkoliv jsou zároveň soupeři i partneři. Tyto dvě společnosti mají mezi sebou nekonečné bitvy o patenty u soudu, ačkoliv je Samsung jeden ze dvou dodavatelů čipu A9 , který je použitý v nejnovějším iPhonu.

Nové iPhony vyšly nově na trh v Indii a Malajsii minulý týden a Apple slíbil, že do konce roku bude ke koupi v dalších, nejméně 130 zemích.

Zdroj: 9to5com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *