Podívejte se na sedm nových reklam na Apple Watch

Jen dva týdny po představení šesti reklam na Apple Watch firma včera zveřejnila dalších sedm. Všechny jsou součástí jedné kampaně. Každá reklama se věnuje nějaké funkci nových hodinek a je 15 sekund dlouhá.

První reklama se jmenuje „Dance“ a vystupuje v ní zpěvák R&B Leon Bridges. Ptá se Siri, ať zahraje „nějakou hudbu z 80. let“ a pak se při tónech INXS roztancuje.

Druhá je nazvaná „Kiss“ a přestavuje zamilovaný pár, který vlastní Apple Watch. Ženě přijde na hodinky notifikace, že její objednaný taxík právě přijel, ale zprávu zamítne, aby mohla být se svým milým.

„Style“ je třetí reklama a zaměřuje se na možnosti přizpůsobení zařízení. Ve spotu je žena, která vymýšlí, co si na sebe oblékne a pokaždé si k tomu vymění pásek Apple Watch.

Čtvrtá se jmenuje „Play“ a vystupuje v ní pianista trénující svoje schopnosti. Přijde mu notifikace z Ebaye, že jeho nabídka bylo překonána, tak jednou rukou hraje a druhou na snaží na Ebayi na svých Apple Watch nabídku navýšit.

Pátá „Travel“ se zaměřuje na podporu uložení dokladů v aplikaci Wallet a ukazuje, jak žena nastupuje do letadla a své doklady předkládá pomocí Apple Watch.

Šestá „Skate“ se věnuje Apple Pay a jak se pomocí služby dá platit.

Poslední je nazvaná „Move“ a představuje využití Apple Watch při sportovních aktivitách.

zdroj: 9to5mac

 

This article has 1 comments

  1. Anakonda Reply

    Vypadaj zajimave, skoda, ze jeste porad nejsou oficialne v Cechach 🙁

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *