Domovina Samsungu Jižní Korea hlásí vyprodání předobjednávek iPhonu 6s během 30 minut

První várka předobjednávek iPhonu 6s a iPhonu 6s Plus se v pondělí v Jižní Koreji vyprodala během několika minut. Spustili ji tři hlavní zdejší telefonní operátoři, nové iPhony tu jdou do prodeje v pátek.

Jeden z operátorů, KT, zaregistroval 10 000 předobjednávek během jedné minuty a všech 50 000 kusů vyprodal během 10 minut. Podobně operátor LG Uplus hlásil vyprodané kapacity už po pěti minutách.

Třetímu, SK Telecom, to trvalo nejdéle – všechny své zásoby nových iPhonů vyprodal během třiceti minut. Společnost odmítá uvést, kolik kusů to bylo, ale předpokládá se, že 50 000.

Nejnovější iPhony jdou v Jižní Koreji do prodeje tento pátek 23. října. Spuštění předobjednávek bylo plánováno na minulý týden, ale z neznámých důvodů se posunulo.

iPhone je v Jižní Koreji velmi populární zařízení a to i navzdory tomu, že dva hlavní konkurenti Applu, Samsung a LG, pocházejí z této země. Samsung se rozhodl, že tomu bude čelit tím, že zlevní Galaxy S6 na 799,700 wonů (706 dolarů) a připravuje „růžovozlatou“ verzi zařízení.  

zdroj: appleinsider

This article has 1 comments

  1. Petra Reply

    Bože ten Samsung je fakt případ, hned se musí opičit s rosegold verzí 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *