Minecraft: Story Mode je nyní dostupný pro iOS

Příběh od Telltale Games ze známého světa Minecraftu je nyní dostupný pro iOS. Hráli jste někdy Minecraft nebo nějakou hru od Telltale Games?

Herní vývojářská společnost Telltale Games je v poslední době nesmírně populární a jejím hrám je věnována velká pozornost. Ty jsou spíše interaktivními seriály než hrami v klasickém pojetí, nicméně díky silným příběhům a vtáhnutí hráče do děje jsou velmi zábavné. Telltale Games také pro prostředí svých příběhů využívá ostatních populárních značek – The Walking Dead, Game of Thrones, Borderlands a nyní také Minecraft.

Minecraft: Story Mode je podobně jako ostatní hry od Telltale Games adventurou, tedy hrou založenou hlavně na příběhu. Hra spočívá až na několik jednodušších akčních částí hlavně ve vybírání možností, co vaše postava řekne a co udělá, což má vliv na budoucí průběh hry. Díky tomu je hráč více vtažen do děje a také díky tomu hra nemá nijak složité ovládání, takže hry od Telltale Games pravidelně vycházejí i pro iOS (a Android).

Minecraft-Story-Mode-1.0-for-iOS-iPhone-screenshot-005 Minecraft-Story-Mode-1.0-for-iOS-iPhone-screenshot-001 (1)

Hra zatím získává velmi pozitivní hodnocení – a to na všech platformách. Dostupná je na App Storu a ještě nějakou dobu po uvedení bude zlevněná, takže nyní je ideální doba pro její koupi. První epizodu je možné pořídit za 5 €, celou hru i s budoucími epizodami (hra vychází postupně, podobně jako seriál) pořídíte za 15 €. Kompatibilní je s iOS 7.1 a novějšími, nicméně autoři hry varují před hraním na iPhonu 4 a 4s, pro které je hra velmi nestabilní. Hra je dostupná i pro OS X a samozřejmě Windows, PlayStation i Xbox.

Minecraft-Story-Mode-1.0-for-iOS-iPhone-screenshot-002

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *