iPad Pro a Apple TV 4 jsou nyní dostupné k předobjednání v některých evropských zemích

Ačkoli iPad Pro a Apple TV 4. generace přijdou celosvětově do prodeje až za několik týdnů, v některých evropských zemích už je možné je u autorizovaných resellerů předobjednat. Plánujete koupi některého z těchto dvou zařízení?

Někteří autorizovaní Apple reselleři v Evropě začali přijímat předobjednávky pro iPad Pro a Apple TV 4. generace, ačkoli přesné datum zahájení jejich prodeje zatím známé není – oficiální informace se zmiňují pouze o konci října pro novou Apple TV a o listopadu pro iPad Pro. Konkrétně jsou předobjednávky možné v Německu, Dánsku a Norsku.

V Německu předobjednávky spustil tamější prodejce elektroniky a autorizovaný Apple reseller Cyberport, který do své nabídky přidal iPad Pro i Apple TV 4. generace. Cena iPadu Pro u něj začíná na 899 €, cena Apple TV na 179 €. U nás a v ostatních evropských zemích se cena kvůli rozdílným daním pravděpodobně bude lišit, každopádně určitou představu o evropských cenách si díky tomu udělat můžeme. Dostupnost iPadu Pro určil Cybersport na 5. listopadu, ale to nic potvrzovat nemusí.

Apple-TV-4-Cyberport

V Dánsku a Norsku je u jejich prodejce elektroniky Elgiganten zatím možné předobjednat pouze novou Apple TV a její cena je tam podobná té v Německu. 

Apple-TV-4-Elgiganten

Zdroj: macrumors.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *