Aplikace Pandora Radio pro iPhone nyní podporuje přenášení hudby do CarPlay

Od té doby, co je Applův CarPlay k mání pro vybrané automobily – se zabudovaným iTunes Radio – byla ale mezi uživateli stále více populární otázka, zda-li to bude Pandora Radio někdy podporovat. V minulosti Pandora nechala okolo CarPlay otevřené dveře, když si všimneme, že Apple kontroluje s kterými aplikacemi je umožněno pracovat, a finanční ředitel Pandory zašel tak daleko, že slíbil, že Pandora bude podporovat CarPlay již tento rok. Splnil tento slib o sedm měsíců později, Pandora Radio updatovala jejich iPhone aplikaci s úplnou podporou CarPlay:

2

Updatování nejnovější verze Pandora Radio pro iPhony automaticky umožní podporu CarPlay. V poznámkách k verzi zmínili pouze opravování pár chyb, ale CarPlay aplikace funguje tak, jak se očekávalo.

3

Spuštění po přihlášení vám nabídne stanice, které máte mezi oblíbenými. Můžete kliknout na jednu stanici a poté můžete začít přehrávat hudbu nebo můžete náhodně přeskakovat všechny vaše stanice.

4

Obrazovka „Přehrávání“ pro Pandora Radio má akční nabídku vedle ovládacích prvků pro přehrávání, palec nahoru a palec dolů. Stejně jako v aplikaci Pandora pro iPhony je vám umožněno označit písničky, které se vám líbí a které ne pro přizpůsobení vašich písniček, melodií a vašich vybraných stanicí. Pandora Radio pro váš iPhone s podporou CarPlay je k dostání zdarma v App Storu.

 

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *