Adobe spolupracuje s Dropboxem k posílení Acrobatu DC a Adobe Readeru, eSign získává nové partnery

Se snahou vytvořit PDF dokumenty přístupnější a užitečnější pro zákazníky začali Adobe a Dropbox spolupracovat z důvodu vzájemné intergrace do Acrobat DC, Acrobat Reader a do Dropboxu. Zákazníci využívající Dropbox a Adobe jsou jako první upozorněni na integraci Acrobat DC a Readeru na stolních počítačích. Acrobat Reader a Dropbox pro iOS bude inovován ke konci tohoto roku. Pro uživatele Acrobatu dropboxová integrace znamená tři věci: jednoduše vyhledat a odeslat složky uschovávané v Dropboxu pomocí aplikace Acrobat, manipulovat a pracovat s PDF soubory s pomocí jedné z těchto služeb obsahující Adobe eSign a zajistit dokumenty přístupné přes Dropbox kdekoliv budete pracovat.

adobe-acrobat-reader-dropbox

Adobe také zveřejnilo nové možnosti přicházející s  službou eSign, publikovanou příští měsíc a s dalšími možnostmi přicházející během začátku příštího roku. Všechno se děje na základě výroby digitálně podepisovaných dokumentů pro větší jednoduchost a větší bezpečí, eSign získává řadu nových vylepšení a aktualizací: Workflow Designer je vynikající aplikace pro vytváření dokumentů, které mohou být znovu použity pro podepisování dokumentů např. během pronájmů, finalizace smluv a dalších; digitální podpisy vyhovují směrnicím EU; datová centra v Německu a Irsku budou koncem tohoto roku podporovat Document Cloud;  podnikové dokumenty, včetně online oprav v případě chyb.

Mobilní aplikace eSign Manager DC bude spolupracovat se systémy podnikové mobility pro vytváření dokumentů Document Cloud pro zaměstnance používající na Androidu Work, Good Technology a Microsoft Intune. Vytvoření podpisu bude také přidáno do eSign Manageru DC, který umožní uživatelům vyfotografovat napsané podpisy, které mohou být použity uvnitř aplikace. Konečně Signature Sync umožní uživatelům spravovat podpisy mezi různými zařízeními. Adobe také oznámil tři nové partnerství s Document Cloud: Workday, Salesforce a Ariba. Tato nová partnerství rozšíří systém eSign od Adobe do více pracovišť napříč podniky.
Podepisování dokumentů je zajisté přínosem do digitálního světa. Třeba se díky tomu časem vyhneme nošení obálek na poštu.

Zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *