Premiéry filmu ‚Steve Jobs‘ probíhají již ve vybraných kinech

Velice očekávaný film ‚Steve Jobs’ byl po několika premiérách na filmových festivalech v září a říjnu představen 8. října ve vybraných kinech ve Spojených Státech. Ve shodném čase se na Youtube stránce Universal Pictures objevilo několik nových televizních spotů a první celý klip z filmu. Bylo to ve scéně, kde Seth Rogen jako Steve Wonzniak čelí Michaelovi Fassebenderovi jako Stevu Jobsovi před blížícím se vydáním NeXT Computer.

Vedle této scény Universal vypustil čtyři nové televizní spoty k filmu, který je propagovaný už po několik týdnů. Společnost také představila vnitřní pohled do nově zveřejněného filmu, obsahující krátký rozhovor s herci a štábem, kteří se zaměřují na scénáristu Aarona Sorkina a režiséra Dannyho Boyla.

První dojmy z filmu na festivalu v Telluride a v New Yorku byly velice pozitivní, se zaměřením na výkon Fassbenderga. V současné době film obdržel výborných 91 % v hodnocení na Rotten Tomatoes.

Film ‚Steve Jobs‘ byl představen ve vybraných kino sálech v New Yorku a Los Angeles a od 16. října bude promítán například v Torontu a Bostonu. V ostatních zemích bude zveřejněn 23. října.

Zdroj: Macrumors

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *