Apple vyzkoušel nový fotoaparát iPhonu 6s Plus na New Yorském Fashion Weeku

Nový iPhone 6s a 6s Plus se nedostane do rukou svým novým majitelům až do 25. září, ale Apple už testuje vylepšenou kameru na svých nových zařízeních po celém světě, konkrétně na New Yorském Fashion Weeku. Zdá se totiž, že Apple předal několik, zatím neprodávaných telefonů, do redakce Vogue. Fotograf Kevin Lu nafotil celou tuto show pomocí nového iPhonu. 

Tento vylepšený fotoaparát na nových iPhonech 6s a 6s Plus je hlavní vymožeností nové generace iPhonů. Nové iPhony obsahují vylepšené 12 megapixelové kamery. Apple zmínil, že má o 50 % více pixelů a obsahuje zlepšení přesnosti v automatickém zaostřování oproti předchozí generaci. Tato nová kamera také umožňuje uživatelům natáčet videa ve 4K. 

Kevin Lu sdílel své myšlenky o nové kameře, obsažené v iPhonu 6s a 6s Plus, v nejnovějším vydání časopisu Vogue. 

“Je mnohem rychlejší, takže mohu stihnout vyfotit více snímků  a nic mi neunikne. Osobně pracuji i ve videografii, takže natáčet videa ve 4K je pro mě také větší výhodou, protože kvalita videa natočeného ve 4K je absolutně dokonalá, a na to, že to točíte na mobilní telefon, můžete vidět opravdu mnoho detailů. S novým dvanácti megapixelovým foťákem můžete zachytit opravdu dokonalé detaily a také můžete přiblížit fotku mnohem více, když potřebujete.” 

zdroj: 9to5mac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *