První next-gen Apple Store otevřen v Bruselu. Fotky a video uvnitř

Dnes se otevřel první Apple Store v Belgii. Jsou v něm živé stromy a interaktivní stoly. Líbí se vám?

Včera jsme vás informovali o dnešním otevření Apple Storu v Bruselu. Vzhled obchodu byl již předem znám, ale dnes se do něj poprvé podívali běžní zákazníci.

Belgie se dnes stala 17. zemí, ve které má Apple svůj oficiální Apple Store. Navíc se stala první zemí, kde je obchod postaven v novém stylu, který Apple označuje za „next-gen“. Next-gen prodejny navrhuje jeden z hlavních designérů Applu Jonathan Ive a další z nich bude v USA, kde se zrekonstruuje ta původní.

20150917 - BRUSSELS, BELGIUM: Illustration picture shows the press preview of the first Belgian Apple Store, in Brussels, Thursday 17 September 2015. The shop will be open for public on September 19th. BELGA PHOTO NICOLAS MAETERLINCK apple-store-brussels-05

apple-store-brussels-04 20150917 - BRUSSELS, BELGIUM: Illustration picture shows the press preview of the first Belgian Apple Store, in Brussels, Thursday 17 September 2015. The shop will be open for public on September 19th. BELGA PHOTO NICOLAS MAETERLINCK apple-store-belgium apple-store-brussels-06

Belgičané měli o nový Apple Store veliký zájem. Obchod se otevřel dnes ráno a přes noc se před ním utvořila fronta lidí, kteří v něm chtěli být jako jedni z prvních. Vlastní Apple Store má místo většiny stěn velké skleněné panely. Uvnitř jsou živé stromy a interaktivní stoly, ze kterých se vysunou zásuvky, pokud zaregistrují pohyb. Místo několika obrazovek se tam nachází pouze jedna velká, zabírající výraznou část stěny, která bude sloužit k marketingu i výcviku zaměstnanců.

Zdroj: cultofmac.com

Foto: highsnobiety.comlesoir.bewatchaware.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *