První spolupráce Applu a Burberry od doby, co Apple převzal firmě ředitelku

Britská luxusní módní značka Burberry v pondělí oznámila nový streamovací kanál na Apple Music. Jedná se o první spolupráci s Applem od doby, co najal bývalou CEO firmy Angelu Ahrendts aby vedla maloobchodní divizi.

Kanál funguje ode dneška a obsahuje muziku z iniciativy Burrbery Acoustics. Ta pomáhá se zveřejnit začínajícím muzikantům. V rámci projektu se do teď shromáždilo 100 vystoupení.

Na oslavu spuštění kanálu plánuje Burrbery zveřejnit exkluzivní video z vystoupení britských umělců na jejich letošní přehlídce dámské módy v Londýně 21. září. Jinak má kanál obsahovat videa, playlisty, individuální skladby a spoustu dalšího. Vše dostupné skrze Conncet, takže uživatelé budou moct obsah sdílet.

Apple již v minulosti s Burrbery spolupracoval. Dodal značce ještě nezveřejněné iPhony 5s aby s nimi zdokumentovali módní show Prorsum S/S14. Pro Apple to byla výborná příležitost jak zpropagovat fotografické schopnosti iPhonů  a zvýšit o ně před zveřejněním zájem.

Krátce po události Apple oznámil, že najímá CEO Burberry Angelu Ahrendts, v módním průmyslu velmi respektovanou osobou, na místo šéfa maloobchodu Johna Browetta. Ahrendts údajně hrála klíčovou roli při vytváření luxusního dojmu Apple Storů. Pro návštěvníky to znamená, že je příslušenství skryto v na zakázku vyrobených dřevěných kabinetech či „premium“ obaly pro produkty třetích stran.

zdroj: appleinsider

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *