Všechny čtyři barvy nových Lightning Docks (stojánků)!

S představením nových iPhonů 6s a 6s Plus byl stejně tak představen nový oficiální Lightning stojánek pro iPhone. Na rozdíl od předchozích, které byly celé plastové, jsou tyto nové z hliníku s barvou ladící nově představeným iPhonům: vesmírně šedá, stříbrná, zlatá a zlato – růžová. Uživatel na youtube Detroit BORG má na svém kanále video se všemi novými Lightning stojánky.

Bumper mezi stojánkem a konektorem tvoří značnou mezeru, což znamená, že ho můžete používat bez toho, aby jste museli sundávat své pouzdra. Můžete ho použít pro dobití například iPodů i iPadů. Nicméně pro iPad to ale není moc doporučováno z důvodu převážení či ulomení konektoru.

Na zadní straně produktu je ke stojánku možné připojit Lightning konektor a 3.5mm audio jack k připojení například reproduktorů. Lightning kabel není v balení, takže si budete muset obstarat svůj.

Nový iPhone Lightning Dock bude stát v USA 49 dolarů, s 10 dolarovou slevou když vrátíte svůj starý plastový Lightning Dock. Nás tato akce asi opět bohužel mine.

Zdroj: 9to5mac.com

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *