Animovaní smajlíci pro watchOS 2

Po smajlíku se zdviženým prostředníkem jsou představeny i animované emotikony pro novou verzi operačního systému Apple Watch. Jak se vám líbí?

Včera jsme vás informovali o nových smajlících, které budou obsaženy společně s novou softwarovou klávesnicí v novém iOS 9.1. Ti budou obsahovat mimo jiné zdvižený prostředník nebo mexický pokrm taco. Nyní jsme dostali k dispozici ukázky animovaných smajlíků pro watchOS 2, který byl představen na středeční konferenci. Ti mají usnadnit a zpříjemnit komunikaci mezi uživateli přes Apple Watch.

Zde jsou k nahlédnutí ukázky animací.

face-yellow-loop-77-emoji face-yellow-loop-47-emoji face-yellow-loop-58-emoji face-yellow-loop-59-emoji face-yellow-loop-60-emoji face-yellow-loop-61-emoji face-yellow-loop-62-emoji face-yellow-loop-63-emoji face-yellow-loop-64-emoji face-yellow-loop-65-emoji face-yellow-loop-66-emoji face-yellow-loop-68-emoji face-yellow-loop-69-emoji face-yellow-loop-70-emoji face-yellow-loop-71-emoji face-yellow-loop-72-emoji face-yellow-loop-73-emoji face-yellow-loop-74-emoji face-yellow-loop-75-emoji face-yellow-loop-76-emoji hand-loop-l-emoji hand-loop-o-emoji hand-loop-p-emoji hand-loop-q-emoji hand-loop-r-emoji hand-loop-s-emoji

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *