Apple WatchOS 2 přináší spoustu novinek

Apple Watch byly na programu Apple konference jako první. Nejdříve Tim Cook, ředitel Applu, vyzvihl statistiku, podle které je spokojenost zákazníků s Apple Watch 97% a poté představil spoustu vylepšení.

Na Apple Watch je v dnešní době více jak 10 000 aplikací. Je mezi nimi například Facebook Messenger, aplikace iTranslate, určená pro překládání mluveného jazyka do 80 světových jazyků či program pro synchronizaci s GoPro.

Nově na Apple Watch přichází aplikace AirStrip, určená pro vzdálenou komunikaci lékařů a pacientů. Využívá vestavěných funkcí hodinek jako je měření srdečního tlaku a ty odesílá lékaři, který je hned může vyhodnotit. Také přináší funkci Sense4baby určenou pro monitorování tepu těhotných žen.

Dále Apple představil širokou škálu nových pásků. Při nákupu červeného přispějete na boj s AIDS. Představil také spolupráci s firmou Hermes, s kterou připravil tři varianty luxusních kožených pásků. Ty budou k dostání jen ve vybraných obchodech. Samotné hodinky dostávají dvě nové barevné varianty – zlatou a růžovozlatou.

V obchodech se nové Apple Watch objeví 16. září a cena zůstává stejná.

IMG_0626 IMG_0615 IMG_0613 IMG_0609

IMG_0621  IMG_0618

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *