Aktualizace aplikace Instagram přináší funkci Boomerang, mentions a linky ve Stories

Díky nové aktualizaci, která vyšla ve čtvrtek na App Store, už nyní nepotřebujete mít na vašem iOS zařízení nainstalovanou samotnou aplikaci Boomerang od Instagramu pro vytváření cyklických videí. Instagram získal také jiná vylepšení, jako například tzv. mentions či linky (odkazy) k funkci Stories.

Boomerang

Aplikace Boomerang umožňuje vyfotit po pouhém jednom kliknutí set deseti fotografií, ze kterých poté vytvoří video. Díky nové aktualizaci si už tuto aplikaci nemusíte stahovat zvlášť, protože nyní sama aplikace Instagram obsahuje tuto funkci. 

Pokud chcete vytvořit Boomerang video, stačí otevřít aplikaci Instagram, kde přejedete prstem doprava na zabudovaný fotoaparát Stories, a v dolní části můžete nyní přepnout na video Boomerang. 

Mentions

Se zmíněním @uživatele ve Stories nyní můžete sdílet s kým jste, nebo na koho myslíte. Při použití „@“ a s následujícím uživatelským jménem se automaticky vytvoří odkaz, stejně jako u komentářů a popisků, na který když kliknete vás zavede na profil zmíněného uživatele.

Instagram Stories Mentions iPhone screenshot 001

Pokud vás někdo zmíní u sebe ve Stories, okamžitě dostanete upozornění skrze Direct Messages, pokud tohoto uživatele nesledujete, upozornění se zobrazí v žádostech zpráv.

„See more“ linky

A konečně, pokud uvidíte v dolní části obrazovky při zobrazování Stories „See more,“ jde o novou funkci pro ověřené (verified) účty/uživatele, kde můžou přidat odkazy ke svým Stories. 

Aplikaci Instagram si můžete stáhnout zdarma nebo aktualizovat skrze App Store zde

Zdroj: idownloadblog 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *