Apple vydal macOS Sierra 10.12.1 beta 3 pro vývojáře

Apple vydal třetí beta verzi první hlavní softwarové aktualizace pro macOS Sierra, která byla představena minulý měsíc. Třetí beta verze je nyní k dispozici členům vývojářského programu Apple Developer Program. macOS Sierra 10.12.1 beta verze 3 získala číslo “16B2338c” a následuje již po šesti dnech, kdy byla vydána beta verze druhá. První beta verze byla představena 22. září 2016. Nejnovější beta verze je k dispozici skrze aktualizace u App Store pro Mac, na počítačích se systémem předchozím, tedy macOS 10.12.1 beta 2. 

Třetí beta verze se soustřeďuje hlavně na opravy chyb a vylepšení výkonu, bohužel už ale neobsahuje žádné nové funkce orientované na uživatele. Jedna z funkcí, které se v macOS Sierra 10.12.1 po představení veřejnosti dočkáme, je podpora pro tzv. Portrét album v aplikaci Fotky. 

V nadcházející verzi iOS 10.1 se uvnitř aplikace Fotky dočkáme funkce Portrét, která umožňuje majitelům iPhonu 7 zachytit fotografie s hloubkou ostrosti DSLR, pomocí spojení dat z obou obsažených kamer fotoaparátů.

Zdroj: idownloadblog 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *