První obrázky z Apple Music pro Android

Německý web MobileGeeks zveřejnil první screenshoty z aplikace Apple Music pro Android. Bude to teprve druhá aplikace Applu na Google Play.

O tom, že Apple vyvíjí aplikaci pro svojí hudební streamovací službu Apple Music pro Android víme už dlouho. Podle dostupných informací má vyjít již tento podzim. Aplikace bude následovníkem současné aplikace Beats Music.

nexus2cee_Apple-Music-Android-05 nexus2cee_Apple-Music-Android-07 nexus2cee_Apple-Music-Android-011

Podle obrázků bude mít aplikace Apple Music stejnou funkci dynamických stanic jako Beats Music a přidá stahování jednotlivých písniček a doporučené playlisty. V nastavení může uživatel aplikaci nastavit limit na používanou paměťovou kapacitu a stahování písniček je aktivní pouze při připojení přes Wi-Fi. Aplikace překvapivě respektuje i design Android aplikací – Apple se ve svojí první Android aplikaci Move to iOS držel spíš designu iOS aplikací, ačkoli se později ukázalo, že se jednalo pouze o předělanou již stávající aplikaci.

nexus2cee_Apple-Music-Android-03 nexus2cee_Apple-Music-Android-02

Apple Music je dostupná za 5,99 € pro jednotlivce či za 8,99 € pro celou rodinu. První tři měsíce užívání služby jsou zdarma.

Zdroj: androidpolice.com

This article has 1 comments

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *