Apple poskytne některým vývojářům Apple TV zdarma

Pondělí bude šťastný den pro limitovaný počet vývojářů, kteří se přihlásili o Apple TV Developer Kit.

Ne jen, že dostanou nové zařízení o šest týdnů dříve než zbytek světa ale dostanou ho zdarma. Apple zprávu potvrdil.  Nová Apple TV bude obsahovat App Store a tím pádem umožní uživatelům stahovat aplikace třetích stran.

Vývojáři jsou přirozeně dychtivý začít pracovat na aplikacích co nejdřív, a proto Apple poskytuje několik zařízení pro vývoj a testování.  Nicméně počet Apple TV Developer Kitů je omezený, takže Apple provede v pondělí 14. září výběr. Vývojáři, co se zaregistrovali před tímto datem a mají za sebou už několik aplikací na App Storu, mají přednost.

Vývojáři předpokládali, že budou muset za zařízení zaplatit obchodní cenu ($149 – $199) plus poštovné, ale oficiální Apple Developer Forum zveřejnilo, že jim bude naúčtován jen $1.

Apple TV Developer Kit obsahuje novou Apple TV, Siri ovladač, napájecí kabel, Lightning/USB kabel, USB-A a USB-C kabel a dokumentaci. Ovšem jak bývá u Apple zvykem, šťastlivci co se k soupravě dostanou, nesmí zveřejňovat žádné fotografie zařízení ani psát na něj recenze.  

Pro zbytek světa bude Apple TV dostupná na konci října. 32GB verze bude stát $149 a 64GB model bude $199.

zdroj: cultofmac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *