Nintendo: Naše příští mobilní hra bude s postavičkou, kterou znáte

Nintendo se potýká s problémem, že jejich herní konzole už nikoho moc neberou. Firma se proto rozhodla podniknout krok, který nikdy nechtěla – začít vyvíjet mobilní hry. Jak budete vypadat jejich první počin již ukázali. Nyní se zjistilo, že druhá hra bude s nějakou postavičkou, kterou všichni známe.

Nintendo plánuje do března 2017 představit ve spolupráci s DeNA celkem pět mobilních her. Detaily ohledně druhé konečně vyplynuly na povrch. Firma oznámila, že bude obsahovat nějakou postavičku, kterou všichni známe. Neupřesnila kterou, ale zřejmě se bude jednat o nějakou klasiku – Maria, Zeldu, Doney Konga, apod.

První hru Nintendo oznámilo minulý říjen. Je však otázkou, zda se aplikace vůbec dá nazývat hrou. Jmenuje se Miitomo a jedná se o jakousi sociální síť, kde si člověk bude tvořit vlastní charakter.

„Druhá hra nebude další komunikační aplikací. Plánujeme adaptaci jedné z našich postaviček, kterou všichni fanoušci moc dobře znají,“ uvedl CEO Nintenda Tatsumi Kimishima.

Očekává se, že budoucí hry nebudou free-to-play jako Miitomo, ale placené. A pokud skutečně zahrnou slavné klasické charaktery, je možné, že cena bude vysoká.  

Jakou hru na mobil byste od Nintenda chtěli? Já se klidně spokojím s kvalitně udělaným Mariem.

zdroj: idownloadblog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *