Unikly snímky nových, ještě nepředstavených, jarních MagSafe pouzder na iPhone 13

Společnost Apple zřejmě připravuje čtyři nové jarní barvy pro svá MagSafe pouzdra na iPhone 13, které by měly být oficiálně představeny na virtuální akci v úterý 8. března.

Uživatel Majin Bu, který sdílel tyto snímky na Twitteru, tvrdí, že představují připravované MagSafe pouzdra Apple pro sérii iPhone 13 ve čtyřech nových barevných variantách, které jsou v současné době zatím nedostupné. A snímky naznačují, že tyto nové barevné možnosti s jarní tématikou jsou právě pro silikonová pouzdra společnosti Apple. Není zatím jasné, zda letos na jaře budou k dispozici nové barevné možnosti i pro kožená pouzdra.

Na základě snímků, které Majin Bu sdílel, by jarní aktualizace MagSafe pouzder společnosti Apple měla zahrnovat tyto nové barevné možnosti:

  • Žlutá
  • oranžový
  • Světle modrá
  • Půlnoční zelená

Mějte na paměti, že tyto názvy nepředstavují marketingové názvy společnosti Apple pro nové barvy. Reportér magazínu Bloomberg, Mark Gurman, který nedávno spekuloval, že Apple pravděpodobně uspořádá svou online akci 8. března, na Twitteru oznámil, že očekává, že i všechny nově sdílené pouzdra MagSafe budou představena již 8. března.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *