Podívejte se na upoutávku na mezinárodního dramatu Apple TV+ „Pachinko“

Už je to více než rok, co jsme naposledy slyšeli o chystaném mezinárodním dramatu Pachinko, které se odehrává nejen v Jižní Koreji, ale také v Japonsku a Spojených státech. Za tímto účelem je série také vyprávěna ve třech jazycích, a přestože má velké ambice ohledně svého rozsahu, stále se má jednat o intimní příběh.

Poslední zpráva, kterou jsme slyšeli o nadcházející sérii, nám řekla vše o primárním obsazení a v tomto ohledu se nic nezměnilo. Série Apple TV+ se zaměří především na „naděje a sny korejské přistěhovalecké rodiny napříč čtyřmi generacemi“. Rodina bude nakonec nucena opustit svou vlast a v průběhu let bude čelit novým zkouškám a soužení.

Série plná univerzálních témat o rodině, lásce, triumfu, osudu a odolnosti zachycuje naděje a sny rodiny korejských přistěhovalců napříč čtyřmi generacemi, když opouštějí svou vlast v nezdolné snaze přežít a prosperovat. Příběh začíná v Jižní Koreji na počátku 20. století a je vyprávěn očima pozoruhodné matriarchy Sunji, která navzdory všem předpokladům triumfuje. Staví vedle sebe její příběh s příběhem jejího vnuka Solomona v 80. letech.

Příběh začíná v roce 1900 a bude pokračovat až do roku 1980.

V seriálu hraje herečka Youn Yuh Jung, oceněná Oscarem, jako starší Sunja; Lee Minho jako Hansu; Jin Ha jako Solomon; Minha Kim jako dospívající Sunja; Anna Sawai jako Naomi; Jung Eun-chae jako mladý Kyunghee; Inji Jeong jako Yangjin; Jimmi Simpson jako Tom Andrews; Junwoo Han jako Yoseb; Kaho Minami jako Etsuko; Steve Sanghyun Noh jako Isak; Soji Arai jako Mozasu; a Yu-na Jeon jako mladá Sunja.

Soo Hugh vytvořil a napsal tuto sérii a bude také jejím výkonným producentem a showrunnerem. Kogonada bude režírovat první čtyři epizody, zatímco Justin Chon bude režírovat další čtyři epizody. Kogonada i Justin Chon jsou také výkonnými producenty projektu.

Mezinárodní drama vychází ze stejnojmenného bestselleru, který napsal Min Jin Lee.

Pachinko bude mít celosvětovou premiéru v pátek 25. března 2022. První tři epizody budou zpřístupněny přímo v den premiéry, přičemž každá další epizoda bude k dispozici každý následující pátek. V první sezóně bude celkem osm epizod, které skončí 29. dubna 2022.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *