Čtyřminutové záběry ukazují život v Apple Parku, ovšem neodhalují žádná nová tajemství

Francouzský televizní štáb dostal bezprecedentní přístup do ústředí Apple Parku, zatímco dělal rozhovor s některými z nejlepších pracovníků společnosti, jako je například marketingový guru Greg Joswiak.

Centrála Apple Park obvykle překypuje akcemi a mnoha lidmi. V posledních dvou letech však Apple Park připomínal spíše město duchů. Navíc není jasné, kdy se jeho 12 000 zaměstnanců bude moci trvale vrátit do svého pracoviště. Ať je to jakkoli, francouzskému televiznímu týmu se naskytla příležitost natočit interiér této hlavní kancelářské budovy.

Celé video je k dispozici na webu LCI zde.

Nejen to, ale francouzský televizní kanál TF1 dokonce měl i možnost si promluvit s některými manažery společnosti Apple, jako je Greg Joswiak, senior viceprezident celosvětového marketingu, který sdílel následující slova:

Když Steve Jobs navrhoval Apple Park, chtěl vytvořit kancelářskou budovu budoucnosti. Chtěl místo, kde lidé vycházejí z kanceláře ven, kde se náhodně setkávají, spolupracují a vyměňují si své nápady. Chtěl, aby to bylo místo, kde se lidé mohou procházet.

Steve Jobs byl známý tím, že chodil na dlouhé procházky, obvykle s některým ze svých blízkých přátel z technologického světa, jako je Larry Ellison nebo Walt Mossberg. A jedna oprava k citaci: Steve Jobs nenavrhl budovu Apple Park úplně sám, nechal si pomoci od světoznámé architektonické designérské a inženýrské firmy Foster+Partners.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *