Apple TV+ sdílel novou upoutávku na thrillerový seriál „Severance“ s Patricií Arquette a Adamem Scottem v hlavních rolích

V listopadu 2019 zakoupila Apple TV+ thriller s názvem „Severance“. V té době jsme se dozvěděli, že sérii bude režírovat Ben Stiller, a že v hlavní roli bude účinkovat Adam Scott. A nyní, o více než dva roky později, se konečně můžeme podívat na první upoutávku pro tento nadcházející seriál.

Premiéra seriálu Severance je naplánována na pátek 18. února 2022. V tento den se budeme moci podívat na první dvě epizody a celkem jich bude devět. Každá nová epizoda bude k dispozici každý další pátek až do konce první sezóny.

A co můžeme očekávat? Docela dost, když zvážíme všechny věci, protože zaměstnanci společnosti Lumon Industries podstoupí „proceduře“, která „chirurgicky rozdělí jejich vzpomínky mezi jejich pracovní a osobní život“. Zde je úplný popis seriálu:

V seriálu „Severance“ vede Mark Scout (Adam Scott) tým v Lumon Industries, jehož zaměstnanci podstoupili proceduru „rozdělení“, která chirurgicky rozděluje jejich vzpomínky mezi jejich pracovní a osobní život. Tento odvážný experiment začne být zpochybňován, když se Mark ocitá v centru rozlušťování tajemství, které ho donutí čelit skutečné povaze své práce… a sebe samého.

Zdroj: iDownloadBlog

Související články

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *