Netflix vám pomůže objevit nejoblíbenější obsah s novými seznamy „top 10“

Netflix se stal jednou z nejsilnějších předplatných služeb, která poskytuje přístup ke stovkám hodin obsahu za relativně nízkou měsíční částku.

Druhou stranou této výhody je však skutečnost, že na Netflixu je až příliš obsahu. A zatímco se knihovna zmenšuje kvůli dalším spuštěním streamovacích služeb a regeneraci jejich obsahu, Netflix má stále, až se dá říci, vyčerpávající knihovnu.

Což znamená to, že pokud chcete najít nějaký, i třeba mediálně známý obsah, který je často prezentovaný na sociálních sítích, může být docela oříšek. Aby nám usnadnili práci, Netflix potvrdil magazínu TechCrunch, že zavede nový seznam „top 10“ pro své uživatele. Seznamy ukazují, co je populární, jak v kategorii filmů, tak i seriálů, a budou aktualizovány každý den v každé zemi, kde je Netflix k dispozici.

Pokud otevřete Netflix, najdete seznam top 10 na hlavní stránce poté, co budete chvilku listovat, který bude zobrazovat nejoblíbenější filmy a/nebo seriály v České republice v daný den. Pokud otevřete jednotlivou sekci ať už filmů či seriálů, seznam 10 nejlepších se změní tak, aby zobrazoval buď 10 nejlepších filmů, nebo 10 nejlepších seriálů.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *