Oprah vysvětlila, proč se v rámci svého Book Clubu spojila právě se společností Apple

Oprah nedávno zveřejnila svůj Book Club v aplikaci Apple Books. Nyní se rozhodla podělit se o tom, proč se na tomto projektu podílí zrovna se společností Apple.

V článku, který byl publikován přímo na jejích webových stránkách argumentovala, že je to vše o tom, jak „prozkoumat svět za cenu knihy“.

V knize, kterou jsem nedávno četla, jedna z postav vlastnila knihkupectví a na vchodu mělo napsáno: „Knihy: Levnější než lístky aerolinek“.
Jen si představte, jaká je to pravda! Za cenu jedné knížky můžete prozkoumat celý svět, být zaujatí novými lidmi, fascinováni novými nápady nebo být v napětí či nadšení.

A samozřejmě ani vliv Applu („Apple je doslova v miliardě kapsách“) neuškodí. Hlavní součástí tohoto projektu je také zapojení čtenářů do debat nejen mezi sebou, ale také spolu s autory.

Tyto konverzace Oprah s autory budete moci streamovat na Apple TV+.

Book Club této populární televizní producentky debutoval v aplikaci Apple Books již minulý měsíc s knihou „The Water Dancer“ od Ta-Nehisi Coates. V první epizodě přidruženého pořadu Apple TV+ bude uveden rozhovor s autorem knihy nahraném naživo před publikem v obchodě Apple Carnegie Library.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *