Apple představil iPhone 11

Apple v úterý oficiálně představil zbrusu nový iPhone, který má nahradit iPhone XR. Zařízení přichází v šesti nových barvách.

Inovace v iPhone 11 jsou podle společnosti Apple „opravdu pozoruhodné“. Sklo je ionizované na přední i zadní straně. Má 6,1palcový liquid retina displej s podporou Haptic Touch, Apple zároveň sdělil, že se jedná o „nejtvrdší sklo na jakémkoli chytrém telefonu“ (pro přední i zadní stranu).

Nabízí také prostorový zvuk díky funkci „pohlcujícího divadla“. Podporuje Dolby Atmos pro vylepšený zvukový zážitek.

Zařízení bude k dispozici ve fialové, bílé, product(RED), zelené, černé a žluté barvě.

Fotoaparát na zadní straně iPhone 11 je vybaven dvojicí zadních kamer, z nichž oba mají 12 megapixelů. Má zcela nový širokoúhlý fotoaparát s rychlejším autofokusem a nový ultraširoký fotoaparát se širším zorným polem s 2x optickým zoomem.

K dispozici je také nový efekt Portrait Lighting nazvaný „mono“, který předvádí ohromující černobílé fotografie.

Noční režim je určen pro fotografie se slabým osvětlením, jako je například slabě osvětlená restaurace. Režim se automaticky aktivuje a sníží šum na fotografii při slabém osvětlení.

Natáčení videí je nyní vybaveno filmovou stabilizací pro stabilnější snímky a podporuje záznam 4K až 60 snímků za vteřinu.

S funkcí QuickTake můžete podržením tlačítka spouště během fotografování rychle pořídit video. Apple sdělil, že funkce nahrávání videa iPhone 11 jsou nejlepší ve všech smartphonech doposud.

Přední kamera je stále fotoaparátem TrueDepth. Ovšem nyní podporuje rotaci do větší vzdálenosti, aby zachytila ještě více lidí na fotografii se širším senzorem. Podporuje také nahrávání videa 4K až 60 snímků za vteřinu. Přední kamera nově nyní také podporuje natáčení slowmotion videa.

Životnost baterie je „pro zákazníky opravdu důležitá“. Apple iPhone XR nabízel doposud nejlepší životnost baterie u smartphonu na trhu, a nyní iPhone 11 má ve srovnání s tímto telefonem výdrž ještě delší.

Zařízení iPhone 11 podporuje bezdrátové nabíjení, rychlejší rozpoznávání Face ID a mnoho dalších funkcí.

Bude k dispozici v základní verzi za 699$.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *