Apple News+ je nyní spuštěno ve Spojeném království a Austrálii

Společnost Apple představila Apple News+ na začátku tohoto roku a přinesla potenciálním čtenářům stovky možností zpráv za pouhých 9,99 $ měsíčně.

V té době byla služba Apple News+ k dispozici pouze ve Spojených státech a Kanadě, ovšem Apple měl vždy v plánu rozšířit dostupnost této služby. Nyní, tedy o měsíc později, se tak konečně stalo. Společnost Apple v pondělí oznámila, že zpravodajská služba, která zahrnuje velký výběr populárních časopisů a novin, je nyní k dispozici ve Velké Británii a Austrálii.

Ve Spojeném království je cena stanovena na 9,99 liber za měsíc, zatímco v Austrálii to stojí 14,99 australských dolarů za měsíc. Pokud se nacházíte v některém z těchto regionů a máte zájem vyzkoušet si Apple News+, společnost vám nabízí měsíční zkušební verzi zdarma.

Apple News + byl jedním z těch větších oznámení, které společnost vydala začátkem tohoto roku, což je jasný signál, že společnost stále postupuje vpřed s budoucností a možností předplatných streamovacích služeb. To také nyní zahrnuje nedávno spuštěnou Apple Arcade službu a bude zahrnovat i Apple TV+ koncem tohoto roku.

Kdy bude Apple News+ k dispozici ve střední Evropě, a tedy v České republice zatím není známo.

Zdroj: iDownloadBlog
 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *