Nové návrhy zobrazují, proč by příští iPhone mohl být opravdu přitažlivý

Grafik Hasan Kaymak vycházel z reportáží a analytických předpovědí a vytvořil si čerstvé konceptuální návrhy zobrazující nadcházející iPhone XS a iPhone XS Max modely.

YouTube kanál ConceptsiPhone vytvořil video, viz níže, založené na Kaymakových návrzích. Klip zobrazuje velice předpokládaná vylepšení, jako jsou tři zadní kamery a oboustranné bezdrátové nabíjení podobné funkci Samsung PowerShare.

Návrhy také zobrazují iPhone, který snímá otisky prstů na obrazovce, ale i tak jsme přesvědčeni, že Face ID je budoucnost.

„Kaymak to trochu přehnal s odrazy na obrazovkách, ale stále můžete získat velmi dobrou představu o tom, jak bude příští iPhone vypadat v reálu, jakmile bude představen v září tohoto roku,“ napsal BGR, který poprvé upozornil na návrhy. 

Jak jistě už víte, nacházející iPhone by měl mít tři zadní kamery spolu s mikrofonem a LED bleskem, nacházející se na mnohem větším obdélníkovém podkladu.

Aby fotoaparát vypadal celkově estetičtěji bude celá zadní deska zařízení vyrobena z jediného kusu skla, včetně kamery (aktuální telefony iPhone mají výřez ve skleněné desce pro fotoaparát, s kovovými stranami, které z něj vyčnívají).

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *