Texture magazín vlastněný Applem končí

Služba předplatného časopisu Texture oznámila, že bude 28. května přerušovat svou službu kvůli spuštění nové předplatitelské služby Apple News +, která nabízí přístup k 300+ časopisům a několika vybraným novinám za 10 dolarů měsíčně.

Provozováno společností Next Issue Media LLC, Texture se nazývalo „Netflix časopisů“, protože předplatitelům poskytovalo neomezený přístup ke svým oblíbeným digitálním časopisům za paušální měsíční poplatek pouhých deset dolarů. Magazín Texture byl spuštěn v roce 2015. Ve stejném roce vyplatila vydavatelům 15 milionů dolarů z příjmů z předplatného.

V e-mailu zaslaném aktuálním odběratelům Texture magazínu společnost odkazuje na FAQ na svých webových stránkách, kde doporučuje zákazníkům přejít na Apple News +. Texture magazín dokonce nabízí svým stávajícím zákazníkům měsíční bezplatnou zkušební verzi služeb od společnosti Apple.

Apple News + je k dispozici pro iPhone, iPad a Mac prostřednictvím aplikace News za $10 měsíčně ve Spojených státech a $12 za měsíc v Kanadě. Společnost Apple zatím nepřenesla aplikaci News na Android, jako to udělala s Apple Music.

Zdroj: iDownloadBlog

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *