OSTRÝ OBRAZ DESIGNOVÉ ŠPIČKY

Myslíte si, že dnešní vyspělé televizory už není čím překonat? V tom případě se seznamte s novou Philips TV 65PUS8602. Televizí, která vás uhrane perfektním obrazem a rafinovaným evropským designem. Unikátní technologie Quantum Dot zaručuje bezkonkurenčně nejostřejší obraz s výjimečnou sytostí barev. Ve spojení se světelnými efekty Ambilight se vás navíc zmocní pocit, že se děj neodehrává na obrazovce, ale přímo kolem vás. 

 

Značka Philips je pověstná svým špičkovým evropským designem a řemeslnou propracovaností. I proto si nová Philips TV 65PUS8602 dokáže získat pozornost, i když je právě vypnutá. Super tenký hliníkový rám a přední lišta, která vytváří dojem, jako by se televize vznášela, dělá z tohoto televizoru ozdobu interiéru. Lišta s reproduktorem je navíc pokrytá kvalitní látkou předního výrobce interiérových textilií Kvadrat.

 

Nejnovější technologie Quantum Dot a oblíbená funkce Ambilight dělají ze sledování televize ještě intenzivnější zážitek. Na obrazovce o velikosti 65″ si užijete dokonale ostrý obraz s nejhlubšími odstíny černé, živými barvami a přirozenými tóny pleti ve spojení s podmanivým podsvícením zadní stěny za televizí. Za obrazem však nezůstává pozadu ani tzv. „viditelný zvuk“. Ten zajišťuje zvuková soustava umístěná v hliníkovém plášti, která přináší plastické střední a vysoké tóny. O hloubku basů se spolehlivě stará zadní Double Ring reproduktor.

 

Samozřejmostí je i operační systém Android TV a možnost využívat řadu aplikací. S takovou výbavou se nemusíte jen dívat na běžnou nabídku televizních stanic, ale můžete se bavit podle své chuti. Třeba si půjčit film z široké nabídky žánrů nebo shlédnout videa z YouTube.

 

Zábavě, stylu a kvalitě se s tímto modelem značky Philips meze nekladou. Najdete jej v obchodech CZC, Mall, Alza, Ellex České Budějovice a Viki Jihlava. 

 

Pro více informací se podívejte na: http://www.looksbetter.eu/cz

 

Sledujte nás na Facebooku: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech/?fref=ts

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *