Foťte o Vánocích s větší optikou a k ovládání použijte iPhone

Řešíte, jaký vánoční dárek vybrat pro své nejbližší. Co zvolit takový, díky kterému budete mít už tyto Vánoce navždy uchované v podobě skvělých fotografií. A to jak v digitální, tak i v papírové podobě.

 

Canon EOS M100: hýří barvami a je neustále on-line

Malá a stylová bezzrcadlovka Canon EOS M100 na první pohled zaujme barvami – k dispozici je v černé, bílé a šedé variantě. To ale není všechno – lze ji totiž „obléknout“ do některého z devíti barevných obalů, takže bude vždy odpovídat vaší náladě i outfitu. Boduje i tím, že díky Wi-Fi a Bluetooth lze fotky rovnou z foťáku poslat třeba na Facebook nebo Instagram, aniž by bylo potřeba je stahovat do počítače. Používání foťáku usnadňuje dotykový displej, díky kterému je ovládání EOS M100 stejně jednoduché, jako by šlo o chytrý telefon.

 

Canon SELPHY CP1300: kdekoliv vytiskne fotografie do jedné minuty

S malou fototiskárnou SELPHY CP1300 je možné fotky v profesionální kvalitě během jedné minuty tisknout kdekoliv – doma, na večírku nebo třeba na dovolené na horách. Díky Wi-Fi lze tisknou přímo z fotoaparátu, telefonu nebo tabletu. Dokonce ani nepotřebujete zásuvku, protože SELPHY CP1300 si tam, kde není elektřina, vystačí s vlastní baterií. Že bude výsledný snímek dokonalý, si můžete nejprve ověřit na displeji s úhlopříčkou přes 8 centimetrů. Při tisku si můžete vybrat například formát pohlednice nebo kreditní karty. K dispozici je i tradiční čtvercový formát typický pro Instagram, ke kterému vám Canon dodá i odpovídající fotopapír. Samotný tisk na SELPHY CP 1300 je snadný díky intuitivním ikonám a dotazům, které uživatele celým tiskem provedou. Z tiskárny tak maximum jejích předností získají i úplní začátečníci. SELPHY CP 1300 zaujme i svým designem se třemi barvami – lze volit mezi růžovou, bílou nebo černou.

 

Canon PowerShot G9 X Mark II: elegantní, tenký a stylový kompakt do kapsy

Odolné hliníkové tělo, perfektní výkon v minimalistickém provedení a důraz na retro styl. Univerzální objektiv prokreslí jak výjimečné portréty, tak nádherné snímky krajiny. Rychlé zaostřování a schopnost pořídit až 8,5 snímků za sekundu se hodí třeba při focení dětí nebo sportu. Fotoaparát navíc využívá stabilizaci obrazu Canon, která zajišťuje, aby i fotky snímané z různých úhlů nebo během pohybu byly maximálně ostré. Tvůrci videí ocení Full HD rozlišení. Dotykový displej znamená dokonalé a jednoduché ovládání, USB port pak snadné nabíjení. Přes Wi-Fi nebo Bluetooth se můžete připojit k tabletu, na kterém si prohlédnete nafocené snímky, i když G9 X máte v kapse nebo v batohu. A stejně lehce je můžete sdílet.

 

Canon EOS 200D: nejlehčí zrcadlovka s otočným displejem na světě

Fotíte telefonem, ale vaše fotky se vám nezdají dobré? Pak je na čase si pořídit první skutečný fotoaparát. Takový, který zvládne výrazně lepší fotky, než na jaké jste byli zvyklí, ale zároveň nabídne jednoduché ovládání. Pro takové zájemce je tu zrcadlovka Canon EOS 200D. Je lehká a navíc stylová. Kromě černé lze totiž volit i mezi bílou nebo stříbrno-hnědou kombinací barev. Nováčkům ve světě zrcadlovek s ovládáním pomáhá otočný dotykový displej a uživatelské prostředí s průvodcem vysvětlujícím jednotlivé funkce. Nechybí ani dotykové ovládání, které ještě více usnadňuje přechod od chytrého telefonu k fotoaparátu. Při focení pak uvítáte, že EOS 200D je první digitální zrcadlovkou s režimem pro pořizování selfie s funkcí pro rozostření pozadí. Fotoaparát je tak ideální například pro milovníky Instagramu. Pro snadné sdílení snímků nechybí možnost využití Wi-Fi a Bluetooth.

 

Zdroj: Time4men

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *