Jaké nové produkty vydá Apple ještě během tohoto roku?

Podívejte se na seznam produktů, které Apple vydá ještě v roce 2017.

iPhone 7s/7s Plus

Vylepšené verze iPhonu 7 z minulého roku jsou letos až na druhé koleji, protože letošním vlajkovým modelem má být iPhone 8, který přinese mnohem více novinek. Nicméně i iPhonu 7s/7s Plus se letos dočkáme. Vzhledově by měly být stejné jako iPhone 7, ale můžeme očekávat výkonnější hardware a lepší fotoaparát.

iPhone 8

Letošní vlajkový model Applu. O iPhonu 8 toho již bylo napsáno mnoho, takže pouze rychlé shrnutí – kompletně nový vzhled, OLED displej roztažený přes celou přední stranu, 3D senzory pro odemykání zařízení rozpoznáním obličeje, absence Touch ID, bezdrátové nabíjení či vertikální dvojitý objektiv a mnoho dalších novinek. Cena bude pravděpodobně začínat okolo 30 tisíc korun a zpočátku bude iPhone 8 dostupný pouze v omezeném množství, protože Apple nestíhá jeho výrobu.

Apple Watch Series 3

Apple by měl tento rok vydat také novou generaci svých chytrých hodinek. Zatím se toho o nich moc neví, ale měly by nabídnout nativní podporu datových přenosů LTE a možná i nový vzhled. Hovoří se také o vyšší kapacitě baterie, což by zajisté mnozí uživatelé ocenili.

HomePod

Apple již HomePod představil na konferenci WWDC. Tento chytrý reproduktor má nabídnout vysoce kvalitní zvuk a hlubokou integraci se Siri, která má být také mnohem „chytřejší“.

iMac Pro

Aneb zatím nejvýkonnější Mac vůbec. iMac Pro by již také představen v létě na konferenci WWDC. Tento počítač určitě nebude zaměřen na běžné zákazníky – a to jak výkonem, tak i cenovkou, která může dosáhnout až 400 tisíc korun.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *