Údajné fotky iPhonu 8 ukazují Touch ID na zadní straně

Podle údajných uniklých fotek iPhonu 8 by měla být čtečka otisků prstů na zadní straně zařízení. To je ale v rozporu s informací z minulého týdne, podle které má být Touch ID naopak integrované přímo v displeji. Jak to tedy nakonec bude?

Fotky pocházejí z čínského webu iPhoneros. Poskytují zatím nejdetailnější pohled na nadcházející iPhone – samozřejmě za předpokladu, že jsou fotky pravé, což není možné potvrdit. Nicméně téměř jisté již je, že hardwarové domovské tlačítko bude odstraněno, v tom se jednotlivé informace potvrzují. nejednotné jsou naopak v tom, jestli bude Touch ID přímo v displeji nebo na zadní straně, jak je to zobrazeno právě na těchto fotkách.

Dále je no fotkách vertikálně umístěný dvojitý fotoaparát, což je další vlastnost nadcházejícího iPhonu, která je již téměř potvrzena.

Je možné, že Apple si zatím pohrává s oběma myšlenkami – tedy jak Touch ID integrované do displeje, tak Touch ID umístěné na zadní straně. Je jasné, že Apple by byl raději pro první z těchto konceptů, ale by zase mohl způsobit zásadní výrobní problémy.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *