Co můžeme očekávat na nadcházející konferenci Applu?

Pravděpodobně 27. října proběhne další konference Applu, na které budou mimo jiné představeny nové MacBooky. Na co se můžeme těšit?

MacBook Air

Podle nejnovějších informací bude ukončena řada 11palcových MacBooků Air. Pozornost má být tedy přesunuta na 12palcový MacBook a především 13palcový MacBook Air, který má být v reakci na ukončení jeho menší verze zlevněn. Jinak se u něj ale moc změnit nemá, přibude podpora USB-C.

iMac

Ani iMac neprojde velkými vnějšími změnami, hlavní novinky se odehrají uvnitř zařízení. Podle některých zpráv mají přibýt nové grafické karty od AMD, stejně jako ostatní komponenty budou nabízeny s vyšším výkonem. I u iMacu bude pravděpodobně přidána podpora USB-C.

Externí 5K monitor

Apple oficiálně ukončil řadu svých monitorů Thunderbolt Display, nicméně to neznamená, že by se prodeje monitorů vzdal úplně. Podle některých informací má být představen nový monitor s rozlišením 5K, který by měl mít vlastní zabudované grafické jádro.

MacBook Pro

Asi nejočekávanější nadcházející produkt Applu. MacBook Pro nedostal výraznou aktualizaci již 4 roky, takže všichni čekají na jeho novou verzi. Podle současných informací má být tenčí a lehčí než současný model. Samozřejmě přibude podpora USB-C. Novinkou bude i dotykový OLED displej s funkčními klávesy umístěný nad klávesnicí. Očekává se i přidání Touch ID. Další samozřejmostí je výkonnostní vylepšení.

Zdroj: 9to5mac.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *