PDFpenPro je na limitovaný čas zlevněn o 50 %

Práce se soubory PDF dokáže být někdy notoricky frustrující, naštěstí aplikace PDFpenPro za vás dokáže tyto problémy vyřešit. Tento univerzální editor souborů PDF pro Mac nabízí velkou sadu funkcí, které zefektivní vaší práci a umožní PDF soubory upravovat bez jakýchkoli problémů. Po limitovaný čas si nyní můžete stáhnout nejnovější verzi PDFpenPro o 50 % levněji.

Webová stránka MacWorld označila aplikaci PDFpenPro „crème de la crème (třešničkou na dortu) pro editaci PDF souborů,“ a měli pro to pádný důvod. Tato výkonná aplikace umožňuje uživatelům snadno spravovat své soubory PDF, ať už je to podepisování dokumentů, podání formulářů, vyhledávání a redigování důvěrných informací, a nebo například export do aplikace Microsoft Word.

Máte zde možnost opravit překlepy i bez originálního dokumentu, stejně tak jako přidávat komentáře, poznámky a dokonce i obrázky k souborům. Můžete také snadno zvýraznit text a vytvářet PDF soubory z webových stránek, stejně tak jako interaktivní PDF formuláře.

Pokud tato aplikace pro vás představuje vše, co si u upravování PDF souborů přejete, neváhejte využít slevy 50 %, která je platná jen pro určitý čas. Stáhnout aplikaci si můžete zde

Zdroj: idownloadblog 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *