5 důvodů proč upgradovat na iPhone 7

1. Vodotěsnost

iPhone 7 a iPhone 7 Plus jsou odolné vůči vodě a prachu. Mají certifikaci IP67, což znamená, že vydrží jeden metr pod vodou třicet minut. Apple ale nedoporučuje fotit se zařízením pod vodou i když ukazují, že by to v malé hloubce šlo. Mimochodem, iPhone 7 je odolný i proti slané vodě. Jen si dejte pozor, voděodolnost zařízení se časem s používáním snižuje. Pokud vám ale i přesto voda iPhone poškodí, Apple škodu neuzná. Poškození vodou není obsaženo v pojistce.

Na test vodotěsnosti se můžete podívat zde a zde

2. Fotoaparát

Fotoaparát je u iPhonu 7 je výrazně lepší než u předchozí generace a pomalu se přibližuje kvalitě DSLR. iPhone 7 Plus obsahuje dva 12MP fotoaparát, přičemž jeden je širokoúhlý s f/1.8 a druhý je telefoto s f/2.8. Díky duální soustavě zařízení zvládne 2x optický zoom, což je u iPhonu zcela poprvé. Smartphone má také LED True Tone blesk a přední 7MP fotoaparát.

Na fotografie pořízené iPhonem 7 se můžete podívat zde a zde a na video 4K pořízené iPhonem 7 zde

3.  Duální reproduktor

iPhone 7 obsahuje jeden reproduktor navíc, díky čemuž nabízí stereozvuk.

4. Displej

iPhone 7 využívá dva barevné standardy, a to nový DCI-P3, který používají 4K UHD televize a klasický sRGB/Rec.709. Jejich intergrací vytvořil technologii, kterou nazval True Tone. Jen tři další výrobci mobilních zařízení v minulosti použili DCI-P3 a dle společnosti DisplayMate „je to ten nejlepší displej, který kdy měli v ruce!“

Více o kvalitě displeje se dozvíte zde

5. Baterie

4.7palcový iPhone 7 se chlubí 1,960 mAh baterií, což je poměrně o dost více, než 1,715, které nabízí iPhone 6s. Baterie iPhonu 7 tedy bude o 14% silnější, než u iPhone 6s, takže vydrží o hodinu déle a to ani nepočítáme úsporu energie, kterou nabízí nový čip A10.

video 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *