K iPhonu 7 bude dodáván adaptér na 3,5mm jack konektor a Lightning sluchátka

Po včerejší konferenci konečně víme, jak budou u nového iPhonu 7 řešeny dodávaná sluchátka. To bylo dlouho spekulované téma, protože se již delší dobu vědělo, že u nového iPhonu bude odebrán 3,5mm jack konektor.

Sluchátka nakonec u nového iPhonu přibaleny budou. Existovaly sice i některé spekulace o tom, že by Apple vůbec k iPhonu sluchátka nedodával, ale ty se nakonec nevyplnily. Podle očekávání se tedy dočkáme klasických EarPods s Lightning konektorem. Ty vypadají kromě zmíněného konektoru úplně stejně jako předchozí EarPods. Možná nastane nějaká změna ve kvalitě zvuku, ale na tyto informace si zatím musíme počkat.

To ale není vše. Součástí balení iPhonu bude i adaptér z Lightning konektoru na 3,5mm jack konektor. To je varianta, o které se také spekulovalo, ale většina analytiků ji zavrhla. Nicméně nakonec adaptér opravdu k iPhonu dodáván bude, což může některé uživatele potěšit.

screen-shot-2016-07-28-at-11-42-22-am

Poslední novinkou jsou bezdrátová sluchátka AirPods. Ty nebudou součástí balení iPhonu, budou se prodávat zvlášť za 4 990 Kč. Vzhledem jsou velmi podobné klasickým EarPods, ale neobsahují žádné vnější kabely. Jejich součástí je i pouzdro, které při otevření automaticky zajistí spárování sluchátek s iPhonem.

vystrizekvystrizek

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *