6 funkcí, které by si Apple mohl půjčit od Galaxy Note 7

Samsung před pár dny vydal Galaxy Note 7. Zařízení je to vskutku úchvatné a zvedá laťku všem smartphonům. Podíváme se na 6 funkcí, které by si Apple od něj mohl pro své produkty půjčit.

Voděodolnost

Ano, iPhone 7 by měl být voděodolný, ale proč se k tomu Apple dostal až v roce 2016? Informace ani není stoprocentně potvrzena, takže kdo ví, jak to nakonec bude. Každopádně voděodolnost je něco, co lidem velice usnadní život a Apple by rozhodně měl udělat všechny iPhony voděodolné.

Čtečka oční duhovky

Apple zpopularizoval čtečku otisků prstů, mnoho společností ale tvrdí, že to není stoprocentní ochrana. Čtečky otisků prstů prý často chybují a existuje i studie, která došla k názoru, že chce-li člověk opravdu pořádnou biometrickou ochranu, potřebuje čtečku oční duhovky. Tu je téměř nemožné „oblbnout“.

S Pen

Steve Jobs nesnášel stylusy, ale Apple Pencil ukázal, že lidé proti nim nic nemají. Hlavně, když mají k dispozici velkou obrazovku, jako je iPad Pro, tak se hodí. A hodil by se i pro iPhony Plus, které jsou dostatečně velké, aby ze stylusu benefitovaly.

Bezdrátové nabíjení

Opět věc, o které se v souvislosti s iPhony dlouhodobě mluví, ale stále není stoprocentně potvrzeno, zda ji dostanou. Bezdrátové nabíjení je něco, co v dnešní době nabízí řada zařízení a lidé potvrzují, že je to velice pohodlné.

Rychlé nabíjení

Pokud Apple nenabídne bezdrátové nabíjení, mohl by aspoň rychlé nabíjení. Galaxy S7 se dokáže na 50% nabít již za 30 minut, což je několikrát rychleji, než iPhone. iPhone 7 by to měl dostat, a ještě vylepšené, ale opět, kdo ví, jak to nakonec bude.

OLED displej

Lidé chtějí lepší displeje na iPhonu. OLED nabízí sytější barvy a lepší úsporu energie. Když Apple v roce 2010 představil iPhone 4 s retina displejem, bylo to to nejlepší na trhu. To už je dávno passé. Apple se na tyto displeje chystá, ale měly by dorazit až příští rok.

zdroj: cultofmac

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *