Apple vypustí slovo „Store“ z názvu Apple Store

Vypadá to, že na známé prodejny Apple Store v budoucnu již nenarazíte. Ze svého názvu totiž vypustí slovo „Store“.

O tom, že Apple změní názvy svých kamenných prodejen, informoval web MacRumors. Na svých webových stránkách již Apple tuto změnu v některých případech provedl. Nově se tak prodejny jmenují pouze „Apple“ plus název lokace, ve které se nacházejí – např. „Apple Union Square“ nebo „Apple Valley Fair“ místo „Apple Store Union Square“ a „Apple Store Valley Fair“.

Online změny jsou zatím provedeny především u novějších Apple Storů, např. u zmíněné prodejny union Square v San Franciscu. Očekává se, že v následujících dnech budou změny provedeny i u zbývajících prodejen. Společnost o této novince předem informovala i své zaměstnance.

Toto rozhodnutí Apple učinil pravděpodobně proto, že některé novější prodejny společnosti jsou umístěny tak, by fungovaly i jako komunitní centra než pouze jako prodejní místa. Např. před prodejnou na Union Square se nachází velké náměstí, na kterém jsou často pořádány akustické koncerty a nachází se na něm i velká projekční zeď, na které jsou často promítány práce různých umělců.

Zdroj: macrumors.com

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *