Recenze: ObalyNaZakázku.cz, aneb vytvořte dárek, který potěší!

Také si často u výběru dárků pro své blízké či přátele lámete hlavu nad tím, co jim máte dát? Chcete vybrat něco originálního, hezkého, ale zároveň také praktického. Něco, u čeho si daný člověk řekne, že právě VY, jste mu ten ‚skvělý dárek‘ dali?

Máme pro vás řešení!

A tím řešením je velice snadná odpověď: ObalyNaZakázku.cz 

ObalyNaZakázku.cz vám poskytují neomezené možnosti, co se týče grafického zpracování vašich mobilních telefonů. Máte jedinečnou možnost vymyslet si vlastní design a ten firmě odeslat k převedení do podoby ve formě obalu za bezkonkurenční cenu.

Obaly jsou vyrobeny z kvalitního pevného plastu, který je zároveň pružný a vydrží. Vyrábí se pomocí sublimační technologie, která probíhá ve vakuu pod teplotou mezi 190 – 200 stupni celsia. Sublimační technologie také znamená, že motiv není na obalu pouze nalepen, ale je dovnitř přímo zapuštěn. Díky tomuto procesu, tedy zde nemůže dojít ke sloupnutí či seškrábání barvy.

Proces nákupu

Jak tedy tento proces funguje?

Odpověď je zase velice snadná. Stačí přejít na webové stránky ObalyNaZakázku.cz, kde kliknete na tlačítko OBJEDNAT. V objednávce zadáte své údaje, zvolíte typ telefonu (iPhone 4/s, iPhone 5/s/SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus) a vyberete soubor, neboli obrázek, kterým budete chtít potisknout svůj originální obal. Obrázek můžete umístit na obal podle svých představ v Náhledu obrázku, kde s ním můžete libovolně manipulovat.

Důležitá věc k zapamatování! Pokud se vám návrh líbit nebude – nemusíte nic platit.

Firma se také nebrání velkoobchodním spolupracím s různými fanshopy, firmami apod.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *